-15% отстъпка на .BG: Вземете нов .BG домейн или трансферирайте само за 49,21 лв.

Jump.BG и Evrotrust : Иновация в домейн регистрацията

С радост и вълнение Ви съобщаваме, че стартирахме стратегическо партньорство с Evrotrust – водеща платформа за електронна идентификация и подписване на документи! 

Благодарение на това партньорство, ние от Jump.BG, се позиционираме като първата хостинг компания, която предоставя възможността за безплатно подписване на документи с квалифициран електронен подпис от Evrotrust, при регистрация на .BG домейни.

Как, с това партньорство, добавяме стойност за нашите клиенти?

С това иновативно решение, улесняваме процеса на регистрация или трансфер на .BG домейни. Правим го по-бърз, по-лесен и сигурен. Всеки един от нашите клиенти, може да използва квалифициран електронен подпис в Evrotrust, за да подпише необходимите документи за регистрация на .bg домейн. За нас е важно, клиентите ни да разполагат с удобството - директно от комфорта на своя дом или офис, без нуждата от физическо присъствие, да подписват нужните документи. 

Как работи решението, което интегрирахме?

Ако имате квалифициран електронен подпис в Evrotrust, е нужно да направите следното:

При наличен квалифициран електронен подпис в Evrotrust, изпращате заявка от нашата клиентска зона към Вашето приложение, подписвате и след това ние обработваме заявката. Подписвате в рамките на минути.

Важно е, когато изпратите заявка към апликацията на Evrotrust, да я подпишете с квалифициран електронен подпис с включено ЕГН(Единен граждански номер). Стандартно във Вашето приложение е зададено да подписвате документи без ЕГН и в случай, че не сте издавали ръчно подпис с включено ЕГН е необходимо да направите това действие изрично. Как да се случи това? Вижте в нашия видео урок. Нужно е да присъства ЕГН - по изискване на Регистър.БГ. 

Ако нямате квалифициран електронен подпис в Evrotrust:

Можете да създадете такъв -  директно в приложението на Evrotrust за минута, следвайки няколко лесни стъпки. След това подписвате необходимите документи за регистрация на .BG домейн - безплатно, лесно и сигурно.

Стартирайте Вашия бизнес с .BG домейн име от Jump.BG, и то с 15% отстъпка!

Предимствата да изберете .BG домейн за Вашия сайт - лицето на бизнеса - са многобройни. Ето и част от тях: доверие на местния пазар, разпознаваемост и шанс за по-добри позиции в търсачката, при локално търсене. 

Възползвайте се от промоционалната ни оферта и регистрирайте или трансферирайте .BG домейн само за 49,21 лв./г. Офертата е лимитирана – не пропускайте тази възможност!

Ако имате въпроси или затруднения, екипът ни от Jump.BG, е готов да Ви помогне на sales@jump.bg или в чата на сайта. 

Статия от Божидара Цончева

Божидара с размах владее performance маркетинга и анализите в Google Analytics. Споделя, че писането е нейната страст от дете, а дигиталния маркетинг втора любов, в която се влюбва преди няколко години. Благодарение на нея, потребителите на Jump.bg, ще получават винаги актуална и полезна информация в блога, подбрана с грижа и внимание от нея. Извън работната среда, ще я видите да чете стихосбирки и да споделя моменти с любимите си приятели.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин