-15% отстъпка на .BG: Вземете нов .BG домейн или трансферирайте само за 49,21 лв.

Започнете Вашето онлайн пътуване с надежден хостинг на конкурентни цени

Jump.BG

В свят, където онлайн присъствието е ключът към успеха, изборът на правилния хостинг за Вашия уебсайт е от съществено значение. Ако сте на прага на създаването на първия си уебсайт или търсите надеждно хостинг решение за своя бизнес, нашият споделен хостинг е точно това, от което имате нужда.

Споделеният хостинг е идеален за малки и средни проекти, които искат да стартират бързо и лесно. С нашата услуга Вие получавате не само достъпна цена, но и изключителна надеждност, която ще гарантира безпроблемната работа на Вашия уебсайт.

Защо да изберете споделен хостинг от Jump.BG?

  • Лесен старт: Не е нужно да сте технически гуру, за да управлявате хостинг услугата си. Нашият cPanel - контролен панел е интуитивен и лесен за използване и управление на услугата.
  • Достъпни и конкурентни цени: Предлагаме различни планови варианти на споделения хостинг, спрямо нуждите на Вашия бизнес, а общото между тях е възможността да спестявате. При поръчка на хостинг план за 1г. можете да спестите до 180лв. Предлагаме тази възможност, защото знаем, че всяко начало е трудно, изисква време и финансови ресурси.
  • Ултра бърз сайт благодарение на LiteSpeed сървър: Споделеният хостинг от Jump.BG използва оптимизиран LiteSpeed сървър, който Ви осигурява необходимото пространство и ресурси, така че бизнесът Ви да оперира с пълни сили. LiteSpeed уеб сървъра, който използваме e с вградено кеширане  и използва новия HTTP/2.0 стандарт. Благодарение на това съдържанието се сервира по-бързо, в сравнение с което и да е друго решение на пазара.
  • Защитена интернет връзка: Използването на SSL сертификат е задължително за всеки сайт, защото дава допълнителна сигурност за Вашите потребители. С всеки един от плановете на споделения ни хостинг, получавате безплатен SSL сертификат от Let's Encrypt, който се активира бързо и лесно, а процесът по подновяването му е автоматичен.  Ако желаете да се възползвате от по-високи нива на защита, може да погледнете и останалите SSL сертификати, които предлагаме.
  • 24/7 поддръжка: Избирайки споделен хостинг план от нас, получавате и професионална поддръжка за Вашия уебсайт - 24/7. При нужда от съдействие можете да се свържете с нас в чата на сайта или на имейл support@jump.bg. Фокусът ни винаги е бил върху клиентите - стараем се те да получават нужната грижа и внимание, когато имат нужда от съдействие.
  • Всекидневен отдалечен backup: Споделеният хостинг в Jump.BG всекидневно съхранява резервно копие на Вашия уебсайт, така че да не се притеснявате от евентуална загуба на информаци. Благодарение на услугата за backup, която включваме към плановете на споделения ни хостинг, от мениджърския панел, можете дори самостоятелно да възстановите както конкретен файл, така и целия си акаунт бързо и лесно.
  • Сигурност на високо ниво: Вашата информация и данни са в безопасност. Ние предлагаме ежедневни бекъпи, защита от DDoS атаки, 360° защита благодарение на: Imunify360.
  • Безплатно преместване на сайта: Ако вече разполагате със сайт и сте го разположили при друг хостинг доставчик, но желаете да си осигурите спокойствие, че сайта Ви винаги ще е онлайн, ще имате техническа поддръжка 24/7, прозрачна ценова политика - без скрити такси и удръжки - преместете се при нас. Ние БЕЗПЛАТНО ще извършим миграцията, в удобно време за Вас - като предварително ще Ви насочим за най-подходящия хостинг план - спряно Вашите нужди. 

Но това не е всичко! Специално за вас, нашите читатели, предлагаме отстъпка от 25% за хостинг план от следните услуги - Споделен хостинг, WordPress хостинг и eShop хостинг. Кодът важи за нов хостинг план при поръчка за 1г. Просто използвайте код START25  при поръчка и вземете своя споделен хостинг на още по-достъпна цена!

Jump.BG премиум хостинг услуги на конкурентни цени

Вижте какво споделят клиентите за Jump.BG

Работя с Jump.bg вече над 10 години. Изключително доволен съм от качеството на предоставяната услуга и от поддръжката, която получавам. В акаунта си имам над 70 клиентски сайта и винаги мога да разчитам на отлично обслужване в случай на възникнал казус” -  Петромир Пенчев, собственик и управител на дигиталната агенция Marketing Vision.

“Като собственик на малък онлайн магазин и създател на видео съдържание, свързано с часовниците, преди около 4 г. се впуснах в търсене на компания, която да ми предложи нужните услуги, за да мога да стартирам. След доста търсене се спрях на Jump.BG. Свързах се с тях по телефона. Те бяха доста отзивчиви! Това е нещо, което доста оцених във времето.”  - собственик на онлайн магазин sekundarnik.bg.

“Използвам услугите на Jump.BG от доста време и съм изключително доволна от бързия и адекватен съпорт, който получавам винаги.” - Светлана Йорданова - управляващ съдружник и уебсайт експерт в RAYVIS

Не се колебайте, а дайте старт на Вашето онлайн пътуване с хостинг от Jump.BG. При нужда от съдействие за подходящ хостинг план, свържете се с нашите търговски представители на sales@jump.bg и те ще Ви съдействат.

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин